VAN INGREDIËNT
NAAR RECEPT
Bij Food Things ontwikkelen we recepten die concepten versterken, chefs inspireren en gasten laten verrassen.
Met dezelfde aanpak als bij productontwikkeling; creatief, gestructureerd en doelgericht, maken we recepten die passen binnen jouw productlijn, keuken of merk. Altijd met oog voor culinaire diepgang én praktische toepasbaarheid.
Ontdek onze receptontwikkelingen
-

Máxima Medisch Centrum
Voor het Máxima Medisch Centrum ontwikkelde Food Things een saladebuffet waarin gezondheid en smaak samenkomen. Groenten spelen de hoofdrol in verse, zoutarme gerechten die haalbaar zijn in de keuken en aantrekkelijk op het buffet.
-

Bayer crop science in het de Ruiter experience center
Voor Bayer Crop Science verzorgde Food Things presentaties waarin tomaten en andere producten centraal staan. We ontwikkelden gerechten die de veelzijdigheid van het product laten zien, van zaadje tot bereiding. Door technieken als drogen, fermenteren en konfijten worden smaak, toepassing en innovatie tastbaar gemaakt. Een professionele presentatie met focus op productkennis, smaak en beleving voor de internationale gasten van het De Ruiter Experience Center.
-

Recepturen voor magazines, websites en bedrijven
Food Things ontwikkelt recepturen op maat. Creatief, smaakvol en praktisch uitvoerbaar. Elk gerecht draait om smaak, met professionele technieken die zijn vertaald naar haalbare toepassingen voor chefs en consumenten. We creëren gerechten die inspireren én werken, zodat iedereen met trots en plezier kan koken. Zo brengen we, samen met onze opdrachtgevers, heel Nederland en België aan het gezond en smaakvol eten.