- De Smakelijkste saus zonder vlees -

 

Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5 'Jus de Vegetable': een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is van hoogwaardige kwaliteit.

 

VOL5 'Jus de Vegetable" is bedoeld voor de foodprofessional en heeft een rijke en volle smaak, waarbij vlees niet wordt gemist. Een mooie eigenschap, aangezien de saus is ontwikkeld om bij élk gerecht te gebruiken als smaakmaker. VOL5 is dus toepasbaar bij zowel vegetarisch, vegan, vlees, vis als gevogelte. De saus is geweldig van smaak, plakt aan de lippen en geeft een heerlijk vettig mondgevoel. En niet onbelangrijk, de saus is direct toe te passen en ook nog eens zeer geschikt om uw eigen 'finishing touch' aan te geven. Kortom, een snelle en smaakvolle oplossing voor vega(n) en ieder ander gerecht. 

*****

Pascal Jalhay, Meesterkok en eigenaar van Bij de Molen te Laren

"Je herkent de chef aan zijn sauzen, de basis wordt in aller eenvoud gelegd voor VOL5, je signatuur onderstreep je in je eigen keuken. 

VOL5 is de smaakontdekking van de afgelopen periode, waar complexe smaken, structuur en innovatie samenkomen in jouw saus"

*****

Meer weten over VOL5 'Jus de Vegetable' bezoek de website www.vol5.nl