Nieuwsbrief Stick it VCC®

Bent u op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers en/of relaties? Met de Stick it VCC® geeft u een origineel cadeau voor gezellige borrelmomenten met finger food.

Stick it VCC® is een trendy plankje met 45 of 90 gaatjes, waarop hapjes op een gemakkelijke en originele manier gepresenteerd kunnen worden. Door gebruik te maken van Stick it VCC® kunnen hapjes rechtopstaand gepresenteerd worden, waardoor er een mooie en originele presentatie ontstaat. De hapjes zweven als het ware in de lucht. Dit geeft een zeer fraaie manier van presenteren van o.a. bittergarnituren, hapjes, kleine gerechtjes, traktaties en product presentaties. 
 De bamboe Stick it VCC® is verkrijgbaar met 45 of met 90 gaatjes die groot genoeg zijn voor elke standaard satéprikker (ca. 2 mm). De kunststof Stick it VCC® is transparant of met bedrukking verkrijgbaar en heeft 45 gaatjes die groot genoeg zijn voor lollystokjes (5 mm).Relatie- of eindejaarsgeschenk

Stel zelf uw pakket samen voor uw medewerkers en/of relaties. U kunt hierbij denken aan één Stick it VCC® of een combinatie van verschillende Stick it VCC® met selectie prikkers en receptenkaarten. Eventueel aangevuld met een fles wijn voor een compleet borrelmoment. Graag denken wij met u mee om het perfecte pakket samen te stellen waar de ontvanger ook na de feestdagen nog veel plezeir van heeft. Indien gewenst kunnen wij, bij voldoende afname, de Stick it VCC® personaliseren doormiddel van een watervaste sticker met uw naam en logo.
Voor meer informatie:
Website:www.stickitvcc.nl,
Email:  info@foodthings.nl  
Telefoonl: Saskia Vredenburg, 06-21273200


Amuse met carpaccio

Ingrediënten voor 12 hapjes:
12        plakjes        Carpaccio
6          stuk             Olijven, gehalveerd
2          eetl.             Pesto
50        gram            Grana Padano, geschaafd
6          stuk             Cherrytomaat, gehalveerd
6          sprietjes     Bieslook
1          bakje           Hüttenkäse
12        stuk             Satéprikkers
1          stuk             Stick it VCC®
- Besmeer de plakjes carpaccio met pesto.
- Beleg met de Grana Padano en rol de plakjes op.
- Prik de Carpacciorolletjes op een prikker.
- Prik hierop vervolgens een halve cherrytomaat en een halve olijf.
- Maak de amuse af met een lepeltje hüttenkäse en een sprietje bieslook.
- Serveer op de Stick it VCC®.   


Nieuwsbrief 16 november 2016